Belastingaanslag

Lees hier meer over het onjuiste retouradres

Juiste belastingaanslag, verkeerde envelop
Afgelopen weekend hebben de meeste inwoners van de gemeente Rozendaal de belastingaanslag ontvangen. Helaas is er een drukfout gemaakt waardoor het retouradres op de envelop niet klopt. De belastingaanslag is wel goed geadresseerd waardoor iedereen de juiste aanslag heeft ontvangen.

Envelop
Zowel de aanslag als envelop is afgedrukt door een drukker. Bij het afdrukken is het goede logo van de gemeente Rozendaal afgedrukt maar is het verkeerde retouradres gebruikt. Het retouradres is namelijk van de drukker zelf. Dit had het adres van uw gemeente moeten zijn. Eventueel retour gekomen belastingaanslagen komen via de drukker bij de gemeente Rozendaal terecht.

Aanslag is correct
Ondanks de drukfout op de envelop, is de juiste aanslag verstuurd. Mocht u het niet eens zijn met uw aanslag, dan kunt u binnen zes weken na dagtekening van uw aanslag bezwaar maken. Informatie over bezwaar maken leest u op de belastingaanslag.