Nieuwe gemeentesecretaris voor Rozendaal

Op 14 september 2020 begint Boele Boelens als gemeentesecretaris in de gemeente Rozendaal.

Hij was tot eind 2019 manager Bestuur, Strategie en Projecten en locosecretaris bij de werkorganisatie Druten Wijchen. Daarvoor was hij onder meer gemeentesecretaris in Schiermonnikoog.
Boelens wordt in Rozendaal de opvolger van Willeke Pieterse-Pook, die met pensioen gaat. Ze was 18 jaar lang gemeentesecretaris. Burgemeester Weststeijn: “Ik kijk uit naar de komst van Boele, met alle waardering voor de inzet van Willeke in de afgelopen jaren. Voor mij is Willekes kennis van Rozendaalse dossiers, processen, mensen en de omgeving, een belangrijke steunpilaar geweest in mijn eerste anderhalf jaar in Rozendaal.”

Foto: nieuwe gemeentesecretaris Rozendaal Boele Boelens