Rozendaal schoon!

Zaterdag 19 maart, 14.00-16.00 uur, voor jong en oud.

Nederland zwerfafvalvrij, dat doen we samen. Daarom vindt jaarlijks de ‘Opschoondag’ plaats. Dit jaar op zaterdag 19 maart. Ook Rozendaal doet mee. Met elkaar steken we de handen uit de mouwen om zwerfafval op te ruimen. Jong(eren) en oud(eren) nodigen we van harte uit om mee te helpen.

Ook onze kinderburgemeester Alena Martens zet de schouders er onder: “Soms ga ik met een groepje kinderen afval opruimen in het bos. En elke keer weer vinden we sowieso een hele emmer vol. Veel te veel dus. En toch, elke keer als ik heb opgeruimd is het een stuk schoner. Dat geeft mij een goed gevoel. Dus doe vooral mee, want dan wordt Rozendaal een stuk schoner!”

Helpt u ook mee, op weg naar 100% zwerfafvalvrij Rozendaal?

Praktische informatie:

• 14.00 uur: verzamelen bij het gemeentehuis; welkom door wethouder Warmerdam, groepjes verdelen zich over het dorp.
  • ca. 15.30 uur: terug op het gemeentehuis, prijs voor de jeugd voor ‘het meest bijzondere stukje afval’ en afsluiting met een hapje en een drankje.

Meld je aan, alleen of als team*, via gemeente@rozendaal.nl. Meedoen zonder aanmelding mag ook. De gemeente zorgt voor reflecterende hesjes, handschoenen, vuilniszakken en afvalgrijpers.

* Alleen lopen mag natuurlijk, maar teams van kinderen moeten minimaal vergezeld worden door één volwassene.