Jongerenraad woensdag 24 mei 19.00-20.15 uur

17 mei 2023, 15:05
  • Datum: 24 mei 19.00 -20.00 uur (inloop vanaf 18.45 uur)
  • Locatie: Raadszaal Gemeentehuis
  • Voor wie: alle jongeren tussen 10 en 16 jaar, maar ook als je iets jonger of ouder bent, ben je van harte welkom

Je bent nog te jong om te mogen stemmen, maar je wilt wel graag je stem laten horen? Je bent ouder dan 10 en jonger dan 16 jaar?

Dan is de Jongerenraad op 24 mei voor jou de plek waar je moet zijn. Jongeren praten er over zaken die ze belangrijk vinden en graag onder de aandacht willen brengen. Dat kan te maken hebben met sport, onderwijs, speelplekken, veiligheid in het verkeer, enz. enz. Of misschien heb je zelf een goed idee of plan? Laat het horen en we gaan bekijken wat we samen kunnen uitwerken.

De  kinderburgemeester kijkt terug, en ook nog een stukje vooruit

Vanzelfsprekend is ook kinderburgemeester Lot Jager aanwezig tijdens deze Jongerenraad. Ze zal vertellen hoe ze haar kinderburgemeesterschap tot nu toe heeft ervaren, wat ze zoal gedaan heeft en wat ze nog wil doen tot juli dit jaar. Want dan zal Lot de ambtsketen overdragen aan de nieuwe kinderburgemeester. Hierover hoor je meer tijdens de Jongerenraad van 24 mei.

Aanmelden? Heel graag, maar het hoeft niet

Je kunt je opgeven via emailadres : secretariaat@rozendaal.nl. Maar ook als je op het laatste moment besluit te komen, ben je welkom. De Jongerenraad vindt plaats in de raadszaal van het gemeentehuis.