In de Roos 31 maart 2023

In de vorige editie van In de Roos bent u geïnformeerd over het feit dat maandag 24 april de definitieve openingsdatum van de opvanglocatie voor Oekraïense vluchtelingen is. Zaterdag 22 april is daarom een Open Dag voor iedereen die een kijkje wil nemen. Meer informatie hierover volgt in de volgende In de Roos. 

Ondertussen wordt op de locatie volop gewerkt. Zo is afgelopen dinsdag 28 maart het kleinste paviljoen achterop het terrein geplaatst. Komende dinsdagen 4 en 11 april worden de overige paviljoens geplaatst.

De riolering wordt intussen helemaal doorgelegd tot achterop het terrein. Ook worden de kabels voor stroom en internet gelegd, en worden voorzieningen getroffen voor de wateraansluiting. We plaatsen regelmatig informatie en foto’s van de ontwikkelingen op onze liveblog.

Zoals gezegd plaatst de bouwer in de komende twee weken op de dinsdagen de overige paviljoens. Op 4 en 11 april ben ik zelf tussen 11.00 – 12.00 uur ook aanwezig op locatie. Als u zelf wilt kijken of vragen heeft, dan bent u van harte welkom. Ik beantwoord uw vragen graag.

Dennis Knuist, projectleider

Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt blijven mailen naar oekraine@rozendaal.nl of bellen met 026 – 38 43 666.