Disclaimer

De volgende gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op de website van de gemeente Rozendaal. Door gebruik te maken van deze website, stemt u in met deze voorwaarden.

Verantwoordelijkheid

Deze website bevat informatie afkomstig van de gemeente Rozendaal. Ondanks de grote zorgvuldigheid en nauwkeurigheid bij het samenstellen en publiceren van het materiaal, kan de informatie incorrect en/of incompleet zijn. De gemeente Rozendaal is niet aansprakelijk voor schade ontstaan uit het direct of indirect gebruik van het materiaal van deze website. Tevens behoudt de gemeente Rozendaal te allen tijde het recht om zonder voorafgaande waarschuwing wijzigingen in alle informatie die op deze website getoond wordt, aan te brengen.

 

Link naar website derde(n)

Deze website kan een link aangeven naar een of meerdere websites die door andere partijen dan de gemeente Rozendaal worden geëxploiteerd. Een dergelijke link wordt uitsluitend voor het gebruikersgemak verstrekt. De gemeente Rozendaal heeft geen zeggenschap over deze websites, en kan derhalve niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud ervan.

Copyright

Al het materiaal dat getoond wordt op deze website is eigendom van de gemeente Rozendaal en is beschermd door copyright, handelsmerk en andere intellectuele rechten. Het materiaal mag alleen gebruikt worden voor persoonlijke, niet commerciële doeleinden. Het materiaal mag niet worden gereproduceerd, verspreid, verkocht of gepubliceerd zonder dat daarvoor schriftelijke goedkeuring is verkregen van de gemeente Rozendaal. Voor meer informatie over het gebruik van het materiaal, kunt u contact opnemen met de gemeente via Tel.: 026 – 38 43 666 of via Email: gemeente@rozendaal.nl